Carberry Forum

Carberry Development Forum
It is currently Wed Sep 30, 2020 11:16 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 4:44 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 10, 2017 6:31 pm
Posts: 3
Hi everybody,
i am working on the OBD II Gauges Project. I just tried to set up the ready image to test if everything thing (from hardware site) is working correctly.
Sadly my Raspberry doesn't boot. It only shows the colored rainbow screen...
I was wondering if maybe I haven't connected the pins at the harness correctly.

Can anybody tell me where to connect the Yellow/Blue one from the carberry to? Currently i put it into the the pin 16 of the OBD Harness..
I attached the Pinout chart of the website.

Thank you very much in advance!!

Julian

P.S.: My car is a BMW 118d E81 (by 2012)


Attachments:
Bildschirmfoto 2017-09-26 um 16.36.41.png
Bildschirmfoto 2017-09-26 um 16.36.41.png [ 42.37 KiB | Viewed 3690 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 09, 2017 11:54 am 
Offline

Joined: Thu Mar 10, 2016 10:34 am
Posts: 132
Hello,
the positive ignition could not be available on the OBD socket, anyway you can back up it from the cigarettes socket.
thanks and best regards.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group